Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Access Management

Het Access Management team is verantwoordelijk voor de toezicht op de algemene toegang – zowel bij de ingang als uitgang voor mensen en voertuigen – van de UEFA EURO 2020 locaties gedurende het hele evenement.

De Access Management vrijwilligers spelen een essentiële rol door de Venue Access Manager te ondersteunen bij het toewijzen van de juiste richtingen voor vervoersmiddelen en het aansturen van stewards, het bijdragen aan de veiligheidstrainingen en het assisteren van geaccrediteerd personeel in en rondom het stadion. Op wedstrijddagen werken de Access Management vrijwilligers samen met het beveiligingsteam voor een vlotte en tijdige toegang voor alle groepen in het stadion.

 

DOMEINROLLEN

Access Management Lead Volunteer

Als Access Management Lead Volunteer heb jij de leiding over de Access Management Volunteers en zorg je voor een veilige in- en uitstroom van mensen, voertuigen en crew in en rondom de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 20 shifts gevraagd.

Access management Volunteer 

Als Access Management Volunteer zorg je voor een veilige in- en uitstroom van mensen, voertuigen, crew en specifieke target groups.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.