Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Accreditation

Tijdens het toernooi wordt het stadion verdeeld in verschillende zones, zoals het veld, de kleedkamers en mediagebieden. Het accreditatieteam biedt verschillende groepen mensen toegang tot de zones waarin ze aan het werk zijn. Dit kunnen spelers, vrijwilligers, media, ambtenaren, dienstverleners, openbare autoriteiten en sponsors zijn. Om hun rol te vervullen, moet ieder persoon in het bezit zijn van een geldige accreditatiepas. De accreditatiepas wordt opgehaald in het accreditatiecentrum naast het stadion en geeft persoonlijke gegevens (naam en foto) weer, evenals de toegangsrechten die hen zijn toegewezen.

DOMEINROLLEN

Accreditation Volunteer
Als Accreditation Volunteer zorg je voor het welkom heten, de identificatie en verificatie van alle personen die in aanmerking komen voor een accreditatie. Je gaat de accreditaties uitgeven in het Accreditatie centrum bij het de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.

Accreditation Volunteer – IBC
Als Accreditation Volunteer zorg je voor het welkom heten, de identificatie en verificatie van alle personen die in aanmerking komen voor een accreditatie. Je gaat de accreditaties uitgeven in het Accreditatie centrum bij het International Broadcast Center.

Voor deze rol wordt een minimum van 20 shifts gevraagd.