Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Broadcaster Services

Het Broadcaster Services team zorgt ervoor dat elke wedstrijd wereldwijd wordt uitgezonden. Het team levert essentiële informatie aan de UEFA EURO 2020-partners (UBP’s) over tv-productie en –reserveringen, over het toernooi en ook over toerisme informatie. De Broadcast informatiebalie is het eerste aanspreekpunt voor alle partners die aankomen bij het International Broadcast Centre (IBC) in Haarlemmermeer. Het doel van de Broadcaster Services vrijwilligers is om de omroepen op locatie te ondersteunen. Taken kunnen variëren van eenvoudige administratieve taken (bijvoorbeeld foto’s kopiëren, verspreiden en afdrukken van informatie, beheren van het UEFA-systeem voor omroepreserveringen) tot informatiediensten, distributie van toegangsapparaten en het ondersteunen en begeleiden van omroepen naar verschillende locaties in het stadion.

DOMEINROLLEN

Broadcaster information Volunteer – IBC
Als broadcaster information volunteer ondersteun je het Broadcaster Information Team van het IBC en voorzie je de UEFA Broadcast Partners van de benodigde informatie en service.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.

Broadcaster unilateral services Volunteer
Als Broadcaster Unilateral Services Volunteer lever je faciliteiten en services voor UEFA Broadcast Partners en ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken in de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.

Broadcaster unilateral services Volunteer – IBC
Als Broadcaster Unilateral Services Volunteer lever je faciliteiten en services voor UEFA Broadcast Partners en ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken in het IBC.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.