Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Ceremonies

Het Ceremonie team creëert en ontwikkelt ceremonies en amusementsprogramma’s in het stadion. Het doel is om een feestelijke sfeer te creëren in het stadion en om een onvergetelijke ervaring tot leven te brengen. Het team creëert een warm welkom van de UEFA en de speelstad voor de fans, teams en toeschouwers uit de hele wereld. De vrijwilligers zullen ondersteuning bieden tijdens pre-wedstrijd ceremonies (entertainment van fans binnen en buiten en stadion) en in de productie (tv-productie en logistiek).

Het fantertainment-programma is ontwikkeld voor live-evenementen die plaatsvinden binnen en buiten het stadion om de fans te verwelkomen en te vermaken tijdens het wachten op de aftrap. De UEFA gebruikt dit platform om fans te verwelkomen en te entertainen. Gedurende deze tijd worden de fans een symbool van eenheid, hebben zij plezier, zingen en dansen zij samen ongeacht voor welk team de fans zijn.

DOMEINROL

Ceremonies Volunteer
Als Ceremonies Volunteer ondersteun je de Ceremonies coördinator bij alle pre-match ceremonies, je helpt met materialen klaarzetten en het begeleiden van de groep.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.