Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Commercial Operations

Het team Commercial Operations houdt toezicht op de commerciële rechten die zijn verleend aan UEFA-partners in alle stadions en assisteert de officiële sponsors bij hun activeringen tijdens UEFA EURO 2020. Het team geeft richtlijnen die worden gegeven door deskundig advies en beheert de planning en bestellingen van contractsponsors. Het team Commercial Operations speelt ook een rol in commerciële aangelegenheden en in verschillende projecten voor het beheer van commerciële rechten.

De vrijwilligers zullen ondersteuning bieden bij het uitvoeren van spreekuren, het controleren van advertentieruimten en het assisteren van sponsors bij het ontwikkelen van programma’s en promotionele activiteiten in het stadion.

DOMEINROLLEN

Ball Kids Volunteer
Als Ball Kids Volunteer ben je verantwoordelijk voor de ballenkinderen die gedurende wedstrijd actief zijn.

Voor deze rol wordt een minimum van 5 shifts gevraagd.

Marketing Volunteer
Als Marketing Volunteer ga je sponsors assisteren bij hun activatie programma’s en zorg je ervoor dat alle ruimtes in het de Johan Cruijff ArenA alleen voorzien zijn van toegestane commerciële branding.

Voor deze rol wordt een minimum van 12 shifts gevraagd.

Sponsor Services Volunteer
Als Sponsor Services Volunteer verwelkom en assisteer je de sponsoren in het de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 5 shifts gevraagd.

Youth Programme Volunteer
Als Youth Programme volunteer ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de Player Escorts, National Team Flag carriers en Match ball carriers.

Voor deze rol wordt een minimum van 5 shifts gevraagd.