Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Event Transport

Het team Event Transport is verantwoordelijk voor het plannen en beheren van transportdiensten voor het evenement. Voor UEFA EURO 2020 gaat dit team vervoersdiensten leveren voor de 24 voetbalbonden, scheidsrechters, antidoping controleurs, delegaties, gasten en UEFA-medewerkers.

Vrijwilligers zullen actief zijn bij de transportkantoren en/of het logistiekcentrum of als coördinatoren. Ook verwelkomen de vrijwilligers personeel op de luchthaven, hotels en andere locaties. Het doel van deze functie is om bezoekers te helpen en te ondersteunen door een transportservice van topkwaliteit te garanderen.

DOMEINROLLEN

Airport Welcome Services Volunteer
Als Airport Welcome Services Volunteer verwelkom je alle UEFA-gasten die aankomen op luchthaven Schiphol. Je bemant de UEFA welkom desk en assisteert verschillende groepen.

Voor deze rol wordt een minimum van 12 shifts gevraagd.

Fleet operations Volunteer
Als Fleet Operations Volunteer ben je actief op de Fleet Compound en ben je ervoor verantwoordelijk dat alle auto’s en chauffeurs voorbereid de weg op kunnen.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.

Venue Transport Volunteer
Als Venue Transport Volunteer hou je overzicht op de transport services bij het hotel en de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.

Volunteer Driver
Als Volunteer Driver breng je verschillende UEFA-gasten en personeel naar de juiste locaties (Johan Cruijff ArenA, IBC, Schiphol en hotel).

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.