Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Guest Management and Protocol

Het team Guest Management en Protocol is verantwoordelijk voor het gastenbeheer, de welkomstdiensten en protocol aangelegenheden voor de 17.000 UEFA VIP-gasten die aanwezig zijn bij UEFA EURO 2020. Het team is actief op de luchthaven, hotels en stadions, waar nationale en internationale gasten uit de hele wereld van sport en politiek zullen worden ontvangen.

De vrijwilligers zijn het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor deze gasten en zijn erg belangrijk voor een ultieme gastervaring. Vrijwilligers verwelkomen gasten op luchthavens, hotels of stadions. Ze geven de gasten informatie over het toernooi en de speelsteden en behandelen hun vragen en verzoeken.

DOMEINROLLEN

VIPS Hotel Operations Volunteer
Als VIPS Hotel Operations Volunteer ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de ontvangst, de aankomst en het vertrek van alle UEFA gasten. Je bent verantwoordelijk voor de VIPS hotel welcome services Volunteers.

Voor deze rol wordt een minimum van 12 shifts gevraagd.

VIPS Hotel Welcome Services Volunteer
Als VIPS Hotel Welcome Volunteer begroet en registreer je alle gasten in het hotel aan de welkom desk. Je beantwoordt alle vragen van de UEFA gasten in het hotel.

Voor deze rol wordt een minimum van 12 shifts gevraagd.

VIPS Venue Guest Service Volunteer
Als VIPS Venue Guest Services Volunteer verwelkom je de VIP gasten en zorg je voor persoonlijke begeleiding en voorzie je ze van informatie.

Voor deze rol wordt een minimum van 7 shifts gevraagd.

VIPS Venue Operations Volunteer
Als VIPS Venue Operations Volunteer ga je de VIP Venue Manager ondersteunen op alle gebieden van Guest Management rondom en tijdens de wedstrijden.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.

VIPS Venue Ticketing Volunteer
Als VIPS Venue Ticketing Volunteer beman je de VIP welkom desk en ondersteun je de VIP gasten met ticket gerelateerde zaken.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.