Euro 2020 Euro 2020
Recruitmentdag 4

Hospitality Production

Het team Hospitality Production is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, invoering en levering van horeca- en cateringdiensten voor verschillende doelgroepen in het stadion. Het team zal de verschillende hospitality-programma’s voor VIP gasten, zakelijke hospitalitygasten en commerciële partners hopspitalitydiensten op het gebied van wedstrijden (zoals catering en entertainment) aanbieden. Alle gasten worden voor en na de wedstrijd ontvangen in hospitality lounges en privé suites in het stadion. Het is de verantwoordelijkheid van het Hospitality team om ervoor te zorgen dat horeca- en cateringdiensten op tijd worden geleverd, volgens de afgesproken kwaliteit.

In totaal worden meer dan 120.000 gasten ontvangen tijdens de 51 wedstrijden van het toernooi in 12 stadions. Het team is ook verantwoordelijk voor het leveren van cateringdiensten voor personeel, omroepen, media, vrijwilligers, teams van jeugdprogramma’s en wedstrijd officials gedurende het toernooi op wedstrijddagen en niet-wedstrijddagen.

Bovendien is het Hospitality Production team verantwoordelijk voor het F&B-concept (eten en drinken) voor het grote publiek in het stadion om ervoor te zorgen dat de producten en diensten voldoen aan de overeengekomen normen.

Vrijwilligers zullen de Hospitality manager en – coördinator ondersteunen bij de voorbereiding en het beheer van verschillende projecten en dragen zij bij tot een uitmuntende services voor alle gasten.