Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Information and Communication Technology

Het team Information- and Communication Technology (ICT) behandelt alle kanten van communicatie en gerelateerde diensten, evenals gespecialiseerde IT-oplossingen en -toepassingen. Het team ICT is verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en invoeren van alle bovengenoemde aspecten. Bovendien zullen ongeveer 4.000 journalisten en fotografen dagelijks informatie over UEFA EURO 2020 op televisie, radio, e-mail en telefoon uitzenden. In elke fase zal een speciaal IT- en telecommunicatienetwerk worden opgezet en onderhouden om journalisten en personeel de best mogelijke werkomstandigheden te garanderen.

De vrijwilligers zullen verschillende taken uitvoeren: IT-services en -ondersteuning tijdens de wedstrijden, informatie- en back-office-punt, het opzetten van sites etc. Tijdens de werkzaamheden profiteren de vrijwilligers van een unieke kijk op alle belangrijke IT-aspecten van een complexe organisatie die voor de meeste mensen niet zichtbaar is.

DOMEINROLLEN

ICT Support Volunteer
Als ICT Support Volunteer ondersteun je ICT services en bied je hulp aan gebruikers. Je zorgt voor een dagelijkse ICT check in de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.

ICT Support Volunteer – IBC
Als ICT Support Volunteer ondersteun je ICT services en bied je hulp aan gebruikers. Je zorgt voor een dagelijkse ICT check bij het IBC.

Voor deze rol wordt een minimum van 20 shifts gevraagd.