Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Match Organisation

Het team Match Organisation staat centraal in alle UEFA EURO 2020 evenementen in het stadion en gaat over de belangrijkste prioriteit van de UEFA: de sport zelf. Een succesvol project voor een wedstrijdorganisatie zal in grote mate bijdragen aan het algemene imago van het toernooi, wat een positieve invloed heeft op de kwaliteit van de wedstrijden. Het belangrijkste doel van het team Match Organisation is om de 51 wedstrijden en diensten gerelateerd aan de sportieve aspecten van de UEFA te organiseren op het hoogste internationale niveau en volgens de UEFA-regelgeving.

Vrijwilligers assisteren de UEFA-wedstrijdmanager bij de voorbereiding en uitvoering van iedere wedstrijd. Daar hoort onder andere het opzetten van de kleedkamers, wedstrijdruimtes en wedstrijd materialen bij. Vrijwilligers zullen ook verschillende administratieve taken op zich nemen waaronder het voorbereiden en, indien nodig, bijwonen van vergaderingen.

DOMEINROLLEN

Match Organisation Lead Volunteer
Als Match Organisation Lead Volunteer ondersteun je de UEFA Match manager met de algemene organisatie en voorbereidingen van iedere wedstrijd en trainingen voor een wedstrijddag en ben je verantwoordelijk voor de Match Organisation Volunteers.

Voor deze rol wordt een minimum van 20 shifts gevraagd.

Match Organisation Volunteer
Als Match Organisation Volunteer ondersteun je de UEFA Match manager met de algemene organisatie en voorbereidingen van iedere wedstrijd en trainingen voor een wedstrijddag.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.