Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Media Services and Operations

Het team Media Services en Operations houdt zich bezig met de planning en levering van alle faciliteiten en diensten voor meer dan 3000 lokale en internationale media die naar verwachting UEFA EURO 2020 zullen dekken.

De belangrijkste taken zijn als volgt:

  • Arbeidsomstandigheden: voorbereiding van het media centrum, mediaforums, persruimtes, mixed zones en fotoposities voor fotojournalisten, fotografen en omroepen.
  • Media accreditatie en boekingsservices: het team beheert de accreditatieprocedures en arbitrage voor toernooikaarten en individuele wedstrijd specifieke boekingen, inclusief de on-site levering van de relevante toegangsapparaten.
  • Informatiediensten: beheer van mediakanalen, media-informatie en contentplatform van de UEFA, productie van handleidingen en informatiebronnen tijdens het toernooi.
  • Evenementen: co√∂rdinatie van de media-activiteiten van de deelnemende teams volgens de toernooiregels.

Elk stadion zal worden gecontroleerd door een lokale manager van de Media Operations en twee assistenten aan wie de vrijwilligers zullen rapporteren.

Media Lead Volunteer
Als Media Lead Volunteer ben je verantwoordelijk voor soepel verloop voor alle media faciliteiten/activiteiten en voor de Media Volunteers.

Voor deze rol wordt een minimum van 13 shifts gevraagd.

Media Volunteer
Als Media Volunteer ben je verantwoordelijk voor soepel verloop voor alle media faciliteiten/activiteiten.

Voor deze rol wordt een minimum van 10 shifts gevraagd.