Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Venue Operations

Als vrijwilliger van het Venue Operations team ben je verantwoordelijk voor de toegang van wedstrijdbezoekers, gasten, personeel en voertuigen in de Outer Security Perimter (OSP). De OSP is het gebied rondom de Johan Cruijff ArenA  waar verschillende controles plaatsvinden, waaronder voor tickets en veiligheid. Je wordt hierin ondersteunt door stewards-, ticketing-, media-, en hospitalityprojecten op wedstrijddagen.

Je speelt een belangrijke rol door het personeel te ondersteunen bij de toegangsprocedures. Wedstrijdbezoekers hebben lang op het moment gewacht totdat zij het stadion kunnen betreden. Jij heet de supporters een warm welkom en verwijst hen naar de juiste plaats. Daarnaast help je ook bij het voorzien van informatie aan de bezoekers, gasten en personeel.

DOMEINROLLEN

Venue Operations Lead Volunteer
Als Venue Operations Lead Volunteer ben je verantwoordelijk voor de Venue operations Volunteers en draag je bij aan een optimale in- en uitstroom en gastvrij ontvangst van alle bezoekers en crew in de Johan Cruijff ArenA.

Voor deze rol wordt een minimum van 5 shifts gevraagd.

Venue Operations Perimeter Volunteer
Als Venue Operations Perimeter Volunteer draag je bij aan een optimale in- en uitstroom en zorg je voor een gastvrij ontvangst van alle bezoekers en crew in de Outer Security Perimeter (OSP) van de Johan Cruijff ArenA. Hierbij help je bezoekers met het activeren van hun ticket bij de ingangen van de Outer Security Perimeter (OSP).

Voor deze rol wordt een minimum van 5 shifts gevraagd.

Venue Operations Turnstile Volunteer
Als Venue Operations Turnstile Volunteer draag je bij aan een optimale in- en uitstroom en een gastvrij ontvangst van alle bezoekers en crew bij de stadioningangen Johan Cruijff ArenA. Hierbij zorg je dat bezoekers hun ticket gereed houden om te scannen bij de stadioningang. Verder zorg je als Event Host dat de bezoekers de juiste weg naar hun ingang en vak vinden.

Voor deze rol wordt een minimum van 5 shifts gevraagd.