Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Volunteer Management

Alle vrijwilligers gerelateerde activiteiten worden gepland en uitgevoerd door het Volunteer Management Team. Deze sector zorgt voor de vrijwilligers en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Dit betreft onder andere trainingen, toewijzing van rollen, beheren van het Volunteer Home, catering en de onderlinge sfeer onder de vrijwilligers.

Vrijwilligers zullen helpen bij het beheren van het vrijwilligersprogramma in al zijn vormen, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor de meer dan 1000 vrijwilligers.

Domeinrollen

ACE Volunteer
Als ACE Volunteer ben je veelzijdig, heb je een hands-on mentaliteit en ben je voor alle UEFA EURO2020 domeinen en locaties inzetbaar. Het Volunteer Management Team zet je in op basis van behoefte van de Venue Management teams.

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.

Volunteer management Volunteer
Als Volunteer management Volunteer ondersteun je het Volunteer Management Team met verschillende organisatorische, administratieve en logistieke activiteiten in het Volunteers Home bij de Johan Cruijff ArenA. Je zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal thuis voelt in het Volunteers Home!

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.

Volunteer Management Volunteer – IBC
Als Volunteer management Volunteer ondersteun je het Volunteer Management Team met verschillende organisatorische, administratieve en logistieke activiteiten in het Volunteers Home bij het IBC. Je zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal thuis voelt in het Volunteers Home!

Voor deze rol wordt een minimum van 15 shifts gevraagd.