Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Maak kennis met Marlène, Kees, Patrick, Rijk, Suzanne, Aniek en Patrick

Per 1 mei zijn 24 enthousiaste lange termijn vrijwilligers gestart om het Volunteer Team Amsterdam te ondersteunen. Vandaag maak je kennis met Marlène, Kees, Patrick Dekker, Rijk, Suzanne, Aniek en Patrick Vogelaar.

Kees Kuiper
Hi allemaal, mijn naam is Kees Kuiper, werkzaam in Arnhem als marktanalist. Volgend jaar staat het UEFA EURO 2020 voor de deur! Een uniek voetbal event in 12 verschillende Europese landen. Omdat het toernooi op deze manier ingericht is, hebben meer supporters de kans om een wedstrijd van hun land te bezoeken. Ik kijk er zelf vooral naar uit om een (klein) steentje bij te dragen aan een succesvol UEFA EURO 2020 in Nederland, samen met alle andere volunteers!

Rijk Middelman
Ik ben Rijk Middelman en gepensioneerd politieman. Nu ik over meer vrije tijd beschik wilde ik iets extra’s gaan doen. Het zijn van Lang Termijn Vrijwilliger zowel voor als tijdens UEFA EURO 2020 leek mij zeer uitdagend en sprak mij enorm aan. Dit omdat ik daarbij met veel mensen in aanraking kom en in diverse domeinen kan gaan werken. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie een fantastisch toernooi neer te zetten!

Marlène Stenvert
Hoi allemaal, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Marlène Stenvert-Bloemhard. In het dagelijkse leven werk ik bij ING als Event Manager waar ik gespecialiseerd ben in het organiseren van  sportevenementen. Ik ben een grote sportfan en speel zelf tennis en handbal. Hoe gaaf is het dan ook om aan een van de grootste sportevents te mogen meewerken. Mijn ervaring met de interviews is dat het echt super leuk is om te doen. Wel pittig want we doen zo’n 8 tot 12 gesprekken op een dag. In een ontspannende sfeer kom je in gesprek met allerlei verschillende kandidaten. Iedereen is enorm gemotiveerd en wil deze unieke kans met dubbele handen aanpakken. Kortom een superleuke ervaring voor zowel interviewer als kandidaat.

Patrick Dekker
Als Vrijwilligerscoördinator bij Le Champion (sportevenementen) ben ik altijd op zoek naar inspirerend vrijwilligerswerk. Als LTV voor dit evenement is dat zeker gelukt. Wat mag ik prachtige mensen spreken, ieder zijn eigen motivatie, maar allemaal één doel. Iets doen voor een ander, deze mensen heeft het evenement en ook de samenleving nodig. En het niveau van de vrijwilligers, dat is bizar hoog. Om iedereen een passende taak te geven is een hele klus, gelukkig zijn vrijwilligers flexibel!

Ik verwacht een uniek evenement die nog nooit eerder op deze manier, verspreid over twaalf landen, is georganiseerd. En dat in ons eigen land, fantastisch. Veel internationale spelers, toeschouwers, vrijwilligers, organisaties en etc. die in een korte periode naar Nederland komen om uiteindelijk prijzen te pakken. Overkoepelend over heel Europa één organisatie waarbij we samen aan het sporten zijn, samen naar sport kijken en samen de sport faciliteren voor fantastische dagen en mooie prestaties. Sport brengt ons bij elkaar.

Suzanne de Kort
Hi allemaal, ik ben Suzanne de Kort, 29 jaar en werk als communicatieadviseur bij NOC*NSF. Eerder was ik betrokken bij het EK Vrouwen. De sfeer onder vrijwilligers was toen echt geweldig; samen aan een doel werken schept snel een hechte band. Ik verwacht dat EURO2020 voor iedereen een unieke en vooral onvergetelijke ervaring wordt!

Aniek Scholten
Hoi! Mijn naam is Aniek, 26 jaar en werk als consultant bij Adecco. Twee jaar geleden heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij WEURO 2017 in Team Volunteers. Wat ik jullie wil meegeven voor jullie interview; wees jezelf, bereid je goed voor maar ga ook vooral genieten! Want de unieke ervaring begint hier al! Veel succes en plezier!

Patrick Vogelaar
Mijn naam is Patrick Vogelaar, 46 jaar en ik woon in Hoofddorp! Ik kijk uit naar een superevenement volgend jaar. In het dagelijks leven werk ik als marketingmanager voor Tech Data. Ik verwacht dat UEFA EURO 2020 een geweldig voetbalfeest wordt. Waar we met zijn allen ervoor zorgen dat het een superbeleving wordt voor iedereen die betrokken is bij UEFA EURO 2020. Ik hoop dat we er een onvergetelijke ervaring van maken waarin iedereen zich kan ontwikkelen en, superbelangrijk, met plezier op nummer 1!