Euro 2020 Euro 2020
KICK-OFF UEFA EURO 2020 Volunteer Programme

 Alle belangrijke informatie op een rijtje

Reiskosten
Reiskosten worden gedurende het toernooi niet vergoed. Wij zijn nog in overleg met de Gemeente Amsterdam over een OV-reiskostenvergoeding binnen Amsterdam. Zodra hier meer over bekend is, ontvang je deze informatie.

Shifts
Eén shift is een dagdeel dat jij aan de slag gaat tijdens het toernooi. Het kan per domein verschillen hoeveel uur deze shift duurt. Over het algemeen duurt één shift 6-8 uur of 8-12 uur.  Per dag draai je één shift, dus niet meerdere. De tijden waarop de shifts beginnen en eindigen zijn nog niet bekend.

Accreditaties
Op donderdag 30 januari heeft iedereen een mail ontvangen van zijn of haar domein contactpersoon. In deze mail moet jij o.a. jouw gegevens checken zodat wij de juiste gegevens kunnen aanleveren voor jouw accreditatie. Heb je hier nog niet op gereageerd, doe dit dan snel. Het is van groot belang dat jij de juiste gegevens bij ons aanlevert, anders moet jouw accreditatie tijdens het toernooi opnieuw worden aangevraagd. Dit duurt minimaal 1,5 uur tot dit verwerkt is. Lever dus ook de namen zoals op jouw ID/paspoort staan bij ons aan, niet alleen jouw roepnaam!

Bij het ophalen van jouw accreditatie moet je jouw paspoort/ID meenemen. De rest van het toernooi hoef je niet iedere keer jouw paspoort mee te nemen. Dan is het voldoende om je te kunnen legitimeren met jouw rijbewijs/ID. Jouw rijbewijs geldt niet voor het ophalen van je accreditatie. 

Planning
Wij hebben al veel reacties ontvangen op de mailing over jouw gegevens en de beschikbaarheid. Op dit moment zijn wij druk met het verwerken van deze data. Wij streven ernaar om begin maart een conceptplanning gereed te hebben.

Domeinrol
Jij hebt een domeinrol toegewezen gekregen. Wat er precies van je verwacht wordt, wordt duidelijk tijdens de Kick-Off en de training. In de aankomende maanden plaatsen we meer informatie op de website over jouw rol op de domeinpagina. Hier vind je nu al een algemene omschrijving over jouw rol.

Kick-Off
De Kick-Off vindt plaats op zaterdagmiddag 25 april 2020. De officiële uitnodiging volgt nog per e-mail. Hierin staat ook het programma voor deze middag. Jij hoeft op dit moment nog niet aan te geven of je wel/niet aanwezig bent.

Na aanleiding van deze informatie nog vragen? Stel ze aan jouw domeinverantwoordelijke of stuur een mail (ams.volunteer@euro2020.com) of Whatsapp (0612315666) naar Team Volunteers.