Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

 Alle belangrijke informatie op een rijtje

Reiskosten
Reiskosten worden gedurende het toernooi helaas niet vergoed. Wij zijn nog in overleg met de Gemeente Amsterdam over een OV-reiskostenvergoeding binnen Amsterdam. Zodra hier meer over bekend is, ontvang je deze informatie.

Shifts
Eén shift is een dagdeel dat jij aan de slag gaat tijdens het toernooi. Het kan per domein verschillen hoeveel uur deze shift duurt. Over het algemeen duurt één shift tussen 6-8 uur of 8-12 uur. Per dag draai je één shift, dus niet meerdere. De tijden waarop de shifts beginnen en eindigen zijn nog niet bekend.

Accreditaties
Op 10 maart hebben wij van iedereen de vrijwilligersrol bevestigd. Met deze bevestiging is jullie accreditatie en uniform voor het toernooi aangevraagd. Je hebt hier een e-mail over ontvangen.

Bij het ophalen van jouw accreditatie moet je jouw paspoort/ID (waarmee je je hebt geregistreerd) meenemen. De rest van het toernooi hoef je niet iedere keer jouw paspoort mee te nemen. Dan is het voldoende om je te kunnen legitimeren met jouw rijbewijs/ID. Je rijbewijs is niet geldig bij het ophalen van je accreditatie. 

Planning
Er komen veel vragen bij ons binnen over de concrete shiftplanning. We zijn hier druk mee bezig. Elke domeinverantwoordelijke is bezig met de shiftplanningen van zijn/haar domeinen. Uiterlijk 1 april zijn jouw shifts zichtbaar in de Volunteer App. Zorg dat je notifications voor de Volunteer App aan hebt staan, dan ontvang je automatisch bericht zodra je shiftplan zichtbaar is!

Volunteer App
De Volunteer-app is nu gratis te downloaden in de App Store of in Google Play. De Volunteer-app is ontzettend handig om te gebruiken tijdens het toernooi. Je kunt hier namelijk jouw shifts inzien en tijdens het toernooi ook in- en uitchecken van je eigen shifts.

Je hebt onlangs een e-mail ontvangen met inloggegevens. Deze gegevens geven jou toegang tot de Volunteer-app. Bewaar deze e-mail dus goed!  Mocht je deze e-mail niet hebben ontvangen, check dan eerst je spam inbox. Mocht de e-mail zich daar ook niet bevinden, stuur dan even een mailtje naar de onderstaande gegevens.