Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Meet Team Volunteers

Michael

Hoi allen! Mijn naam is Michael Mulder, 33 jaar en de Volunteer Manager van Team Volunteers Amsterdam. Tijdens het toernooi, of eigenlijk altijd, kun je mij blij maken met sushi en een mooie (wereld)reis!

 • Mijn domein
  • Volunteer Management

Anouk

Hoi mijn naam is Anouk Straatman, ik ben 29 jaar en ben de Volunteer Coördinator van Team Volunteers. Tijdens UEFA EURO 2020 kun je mij blij maken met een lach, goede zin, enthousiasme en alles waar kokos in zit!!

 • Mijn domeinen
  • Accreditatie
  • Ceremonies
  • Commercial Operations
  • Event Transport
  • Guest Management & Protocol, Hospitality
  • ICT
  • Marketing
  • Match Organisation
  • Technical Services & Overlay
  • Venue Logistics
  • Venue Management.

Emmy

Hoi allemaal! Mijn naam is Emmy de Hond, 24 jaar en ik ben de Volunteer Assistant van Team Volunteers Amsterdam. Tijdens UEFA EURO 2020 kun je mij gedurende de drukke dagen altijd blij maken met een lekker ijsje of een stukje pure chocolade, maar ik word het vrolijkst van jullie positiviteit, enthousiasme en inzet!!

 • Mijn domeinen
  • Access Management
  • Broadcaster Service
  • Host Broadcast Logistics
  • Media Services
  • Mobility Makers
  • Ticketing

Brian

Hallo allemaal!  Mijn naam is Brian Donderwinkel, Volunteer Assistant in Team Amsterdam. Ik ben 26 jaar en woon in Arnhem. Naast het werken voor UEFA EURO 2020 voetbal ik elke zaterdag in een vriendenteam en bezoek ik regelmatig voetbalwedstrijden.

Tijdens het toernooi kan je mij blij maken met een mooi Nederlands talig hitje en ben ik altijd in voor een gezellig gesprek! Daarnaast organiseer ik de kick-off van 25 april en dé afterparty van het toernooi voor alle vrijwilligers.

 • Mijn domeinen
  • Accreditatie IBC
  • Broadcaster Services IBC
  • Host Broadcast Logistics IBC
  • ICT IBC
  • Volunteer Management IBC
  • Venue operations
  • Event legal
  • Sustainability
  • Anti-Doping

Inge

Hey Hallo, mijn naam is Inge Visser. Ik ben 24 jaar oud en woon in het altijd-gezellige-Breda. Ik studeer Leisure & Events Management en loop stage bij UEFA EURO 2020 Amsterdam. Ik ben stagiaire van zowel Team Volunteers als het domein Ceremonies. In team Volunteers doe ik van alles, maar zal ik vooral Brian assisteren met de Kick-Off! Tijdens het toernooi kun je mij blij maken met jullie enthousiasme en energie, vooral sarcastische humor en eten is natuurlijk ook altijd welkom (melk/witte chocolade, pizza, friet etc.). Ik zie jullie allemaal op 25 april!