Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Download nu de UEFA Volunteer-app!

Nu beschikbaar in de Apple Store en Google Play: de UEFA Volunteer-app (UEFA V.app)

Nadat jouw accreditatie en uniform zijn aangevraagd door Team Volunteers Amsterdam, ontvang je een e-mail met een link voor het downloaden van de UEFA Volunteer-app. Bewaar deze e-mail met gegevens goed! Wij vragen alle vrijwilligers om de app te downloaden. De Volunteer-app gaat veel gebruikt worden en is enorm belangrijk:

  • Hierin bevestig jij jouw deelname aan de kick-off op 25 april;
  • Jouw shifts* (inclusief tijden) zijn alléén hierin zichtbaar;
  • In- en uitchecken van jouw shifts tijdens het toernooi.

* Goed om te weten: in de Volunteer-app wordt gesproken over ‘missions’. Een mission is hetzelfde als een shift, dus de momenten waarop jij aan de slag gaat tijdens het toernooi.

Hoe werkt de UEFA Volunteer-app?

Hieronder is een stappenplan weergeven wat jou helpt bij het downloaden van de app en het gebruik ervan. Mocht je problemen hebben, neem dan contact met ons op via: ams.volunteer@euro2020.com.

Stap 1 – Kijk in de mailbox of jij de e-mail UEFA EURO 2020 TM Amsterdam Volunteer Programme – Volunteer Confirmation ontvangen hebt. Gefeliciteerd! Als je deze e-mail ontvangen hebt, betekent dit dat jouw accreditatie en uniform is aangevraagd. Indien je de mail nog niet ontvangen hebt, moet je nog even wachten tot jouw accreditatie en uniform wordt aangevraagd door Team Volunteers Amsterdam.

Stap 2 – Je ontvangt in een korte tijd een tweede e-mail met daarin jouw inloggegevens om in te loggen op de UEFA Volunteer-app. Let op! Deze gegevens zijn niet hetzelfde als jouw inloggegevens voor de Application Portal. Bewaar deze e-mail dus goed!

Stap 3 – Download de UEFA Volunteer-app op jouw telefoon. Je vindt de app door te zoeken op: UEFA V.app. De UEFA Volunteer-app is exclusief voor vrijwilligers van het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme. De app is beschikbaar in de Apple Store en Google Play.

Stap 4 – Open de app en klik op de inlogknop. Log in met de inloggegevens uit de tweede e-mail (zie stap 2).

Stap 5 – Accepteer de Algemene Voorwaarden en beslis of je meldingen en jouw locatie wilt activeren. Wij raden je aan om meldingen en locatie wel te activeren. Hierdoor ontvang je namelijk meldingen wanneer wij een wijziging of extra mission voor jou hebben. Jouw locatie wordt gebruikt om in en uit te checken voor jouw missions. Voor de vrijwilligers die ervoor kiezen om hun locatie niet te activeren, is er een optie om tijdens het toernooi handmatig in te checken in het Volunteers Home.

Stap 6 – Wacht tot jouw missions zichtbaar zijn. Het kan zijn dat jouw missions nog niet zichtbaar zijn. Op het startscherm zie je dan staan: ‘We’re building your mission plan’. Dit betekent dat wij nog bezig zijn met het gereed maken van jouw missions. Je krijgt een melding (als je dit aan hebt staan) wanneer jouw missions erin staan.

Stap 7 – Zodra de planning gereed is, zie je alle datums en tijden staan onder ‘Upcoming missions’. Wij hebben zo goed mogelijk rekening gehouden met iedereen zijn wensen en beschikbaarheid.

Stap 8 – Gefeliciteerd! Als je zover bent gekomen, heb je alle stappen voldaan en ben je klaar om aan de slag te gaan voor UEFA EURO 2020! Houd je UEFA Volunteer-app in de gaten voor updates en eventuele wijzigingen in jouw missions. Deze kunnen t/m het einde van het toernooi plaatsvinden.