Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Eerste vrijwilligers hebben bericht!

Op woensdag 27 november heeft de eerste groep kandidaten bericht ontvangen dat zij aan de slag gaan als vrijwilliger voor UEFA EURO 2020 in Amsterdam. Per e-mail en SMS ontvang je van ons een bericht. Als je inlogt op de Applicant Portal zie je welke rol jij voorgesteld en toegewezen krijgt. Na het accepteren van jouw rol én de voorwaarden ben jij onderdeel van UEFA EURO 2020!

Nog geen bericht gehad? Geen zorgen! Nog niet iedereen heeft een bericht van ons ontvangen. In de komende weken gaan wij aan de slag met het beoordelen van de interviews en het verdelen van de domeinrollen. Het streven is voor Kerst iedereen op de hoogte te stellen of hij/zij onderdeel is van het grootste EK-voetbal ooit.

Ben je benieuwd naar de verschillende domeinrollen? Kijk dan op de pagina domeinen.

In januari 2020 ontvang je van ons een e-mail met daarin verdere informatie over jouw rol. Na het accepteren van jouw rol is het helaas niet meer zichtbaar welke rol jij gaat vervullen tijdens het toernooi. Ben je het vergeten of weet je het niet meer zeker? Stuur ons gerust een e-mail (ams.volunteer@euro2020.com) of Whatsapp (0612315666) en wij helpen je graag!