Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

UEFA EURO 2020 uitgesteld – VEELGESTELDE VRAGEN

Wij kunnen ons voorstellen dat het uitstellen van het EK in algemene zin, maar ook voor jou als vrijwilliger veel vragen met zich meebrengt. Onderstaand geven wij antwoord op veelgestelde vragen over het uitstellen van UEFA EURO 2020.

Wat zijn de nieuwe speeldata voor de wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA?
De nieuwe speeldata zijn nog niet bepaald. Zodra hier meer over bekend is informeren wij jullie gelijk.

Gaat de Kick-off op 25 april wel gewoon door?
Helaas moet de Kick-off door het uitstellen van EURO 2020 ook worden verzet.

Is er al een nieuwe datum bekend voor de Kick-Off
Nee nog niet, we moeten gaan kijken voor een nieuwe datum. Dit hangt samen met de nieuwe planning van EURO 2020. Als we hier meer over weten dan informeren wij jou hierover.

Door de verplaatsing van UEFA EURO 2020 kan ik niet meer beschikbaar zijn als vrijwilliger, wat nu?
Het is heel vervelend dat je door de verplaatsing van EURO 2020 geen vrijwilliger meer kunt zijn. Helaas moeten we je terugtrekken uit de procedure en gaan we jouw plek vullen met een andere vrijwilliger.

Moet ik opnieuw op gesprek komen nu UEFA EURO 2020 is verplaatst?
Op dit moment is dat niet nodig. We wachten op nieuwe richtlijnen vanuit UEFA. Mocht het wel nodig zijn dan communiceren we hier zo snel mogelijk over.

Blijf ik de dezelfde rol houden nu UEFA EURO 2020 is verplaatst?
We willen iedereen zoveel mogelijk op dezelfde rol houden, we hebben je hier immers op geselecteerd. Het kan zijn dan mensen door de verplaatsing van EURO 2020 geen vrijwilliger meer kunnen zijn en dat we daardoor de rollen moeten herzien en er bepaalde plekken vrij gaan komen.

Ik heb me eerder teruggetrokken als vrijwilliger omdat ik door werk/school/privé niet meer beschikbaar kon zijn. Met de nieuwe datum van het UEFA EURO ben ik weer in de gelegenheid om een bijdrage te leveren als vrijwilliger. Kan ik weer op mijn oude rol worden geplaatst of kan ik weer vrijwilliger worden?
Dit moeten we per individu bekijken. Jouw rol hebben we namelijk al opnieuw ingevuld met een andere vrijwilliger en dus niet meer beschikbaar. We kunnen je in dit geval eerst op de stand-by lijst plaatsten. Komt er een rol vrij in jouw geadviseerde domeinen, nemen we je mee in de procedure. We kunnen je dus geen garantie bieden.

Nu EURO 2020 is verplaatst wil ik me graag alsnog aanmelden als vrijwilliger kan dit?
Op dit moment is dat nog niet mogelijk. We wachten op richtlijnen van de UEFA.

Worden de kosten die ik al heb gemaakt aan overnachtingen/vervoer vergoed?
Nee, deze kosten vergoeden wij niet. Neem contact op met de partij waarbij je deze boekingen hebt gemaakt en vraag naar de annuleringsvoorwaarden/verzekering.