Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Meld je nu aan als Volunteer!

We zijn live! En dat betekent dat jij vanaf nu de mogelijkheid hebt om je in te schrijven als vrijwilliger voor UEFA EURO 2020. Voor het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme zijn ruim duizend vrijwilligers nodig die in en rondom de Johan Cruijff ArenA aan de slag gaan. Iedereen die enthousiasme, passie en energie levert aan het toernooi heeft de mogelijkheid zich aan te melden als vrijwilliger voor EURO 2020.

Voor 24 verschillende domeinen zijn vrijwilligers nodig. In het aanmeldformulier kun jij aangeven waar jouw eerste drie voorkeuren naar uitgaan. Ben je benieuwd naar de verschillende domeinen? Klik dan hier. Op basis van jouw motivatie, kennis, ervaring, voorkeur en beschikbaarheid word jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en later ingedeeld onder één van de 24 domeinen

Als vrijwilliger voor UEFA EURO 2020 belooft het natuurlijk een onvergetelijke ervaring te worden. Daarnaast ontvang je een uitgebreid kleding pakket, ben je tijdens het toernooi verzekerd, krijg je voldoende eten & drinken, ontvang je EURO 2020 gifts en word je getraind om jouw taak zo goed mogelijk uit te voeren.

Meld je nu aan als Volunteer en be part of the team!