Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Woensdag 5 juni start inschrijvingen EURO 2020

Ruim een jaar voordat EURO 2020 in Amsterdam gaat beginnen, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Op woensdag 5 juni aanstaande gaan de inschrijvingen open en kun jij de eerste stap zetten in jouw weg als vrijwilliger naar EURO 2020 in Amsterdam!

Voor het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme zijn ruim duizend vrijwilligers nodig die in en rondom de Johan Cruijff ArenA aan de slag gaan. Iedereen die enthousiasme, passie en energie levert aan het toernooi heeft de mogelijkheid zich aan te melden als vrijwilliger voor EURO 2020. Op basis van jouw motivatie, kennis, ervaring, voorkeur en beschikbaarheid word jij ingedeeld voor een sollicitatiegesprek en later ingedeeld onder één van de 24 domeinen. Klik hier om te kijken welk domein aansluit bij jouw persoonlijkheid en vaardigheden!

Tot nu toe had je alleen de mogelijkheid om jouw interesse kenbaar te maken via het pre-registratie formulier. Dit is nog steeds mogelijk. Indien jij als eerste de mogelijkheid wilt hebben om je aan te melden op woensdag 5 juni aanstaande, vul dan het pre-registratie formulier in via onderstaande button.

Meld je aan, be part of the team!

Meld je aan!