Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Planning UEFA EURO2020 Volunteer Programme

Graag nemen we jullie mee in de planning van het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme. Afhankelijk van externe factoren kan het zijn dat de planning nog wijzigt. Als dit het geval is zullen we jullie hier tijdig over informeren. 

Oktober 2020: Recruitment Dagen
In de maand oktober vinden alle recruitmentdagen plaats. Tijdens deze dagen maken we kennis met alle applicants en bespreken we iedereens interesse, motivatie en mogelijkheden om onderdeel uit te maken van het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme.  

November/december 2020: Job Profile Assigning
In november/december krijgt iedereen te horen óf en op welke rol je bent ingedeeld. Mocht je op de stand-by lijst komen, dan laten we dat ook in deze maanden weten. Mocht je een rol toegewezen krijgen, dan ontvang je een mail waarin we vragen je rol te accepteren in de Applicant Portal. Zodra dit zo ver is ontvang je hier uitgebreid informatie over. 

November/december 2020: Bevestigen beschikbaarheid & kledingmaten
In het verlengde van het Job Profile Assigning gaan we in november en december je vragen om je beschikbaarheid te updaten. Voor sommige is dit maanden geleden dat dit is ingevuld en voor de meerderheid is dit zelfs 1,5 jaar geleden. Tijd dus om de meeste recente beschikbaarheid (passend bij je rol) door te geven! Je ontvangt hier van ons bericht over. Ditzelfde geldt voor de kledingmaat. We gaan uit van een kledingpakket op de door jou doorgegeven maten. Maar mocht je in een jaar ineens ontzettend zijn afgevallen, of toch een paar extra Corona-kilootjes hebben opgebouwd, dan kan je deze wijziging nog doorgeven. Let op; het gaat natuurlijk om de maat die je in de zomer van 2021 verwacht te hebben!  

Januari/Februari 2021: Shift Planning
Het eerste waar we in 2021 mee starten is jouw persoonlijke shiftplanning. We zijn ons ervan bewust dat iedereen graag zo snel mogelijk zijn/haar shiftplanning ontvangen zodat ook eventueel met school/werk/etc. hier rekening mee gehouden kan worden. We proberen binnen twee maanden alle shiftplanningen gereed te hebben. 

April 2021: De Kick-Off
In April gaat de Volunteer Kick-off plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst informeren we je over EURO 2020 in het algemeen, het Volunteer Programme en jouw aankomende vrijwilligersrol. Je ontvangt hier begin 2021 een uitnodiging voor. 

Mei 2021: Job-specific Trainings & Uniform/Accreditatie ophalen
Vanaf mei 2021 starten de job specifieke trainingen. Dit zijn trainingen die gekoppeld zijn aan jouw specifieke rol. Daarnaast starten we in de maand mei met het uitgeven van de kledingpakketten en kunnen de eerste accreditaties worden opgehaald. Je ontvangt van ons bericht hierover wanneer dit voor jou van toepassing is. 

Juni 2021: On Mission!
Het is zover: Het EK gaat beginnen! Jouw eerste shift vindt in deze maand plaats (of heeft in sommige gevallen zelfs in mei al plaatsgevonden). Heel veel plezier en vergeet niet te genieten van deze prachtige ervaring!