Euro 2020 Euro 2020
UEFA EURO 2020 in 2021

Welkom bij Team Volunteers UEFA EURO 2020 Amsterdam!

Aankomende zomer ga jij aan de slag als vrijwilliger voor UEFA EURO 2020 in Amsterdam. Wij kijken er naar uit om er samen een onvergetelijke zomer van te maken.

Je bent wellicht wat later in het vrijwilligersprogramma ingestroomd waardoor je nog niet van alles op de hoogte bent. Graag brengen wij je op de hoogte van de belangrijkste informatie:

COVID-19
UEFA EURO 2020 wordt gespeeld in 12 speelsteden, waaronder Amsterdam. Vanwege de huidige situatie wordt er van iedereen veel flexibiliteit gevraagd. Tijdens het toernooi zullen wij er alles aan doen om alle COVID 19-maatregelen na te leven zodat iedereen veilig aan de slag kan. Denk hierbij aan mondkapjes, verschillende desinfectiepunten waar je handen gereinigd kunnen worden en natuurlijk de 1.5 meter afstand die gehouden moet worden. Over het testen en/of vaccineren tijdens het toernooi is op dit moment niets bekend.

Shiftplanning
Je hebt contact gehad met jouw domeinverantwoordelijke vanuit Team Volunteers en bent daarom op de hoogte van het aantal shifts dat jij gaat draaien. Wij zijn op dit moment bezig met het compleet maken van de shiftplanning. Zodra de planning definitief is, zie je deze terug in de Volunteer-App.

Volunteer-App
In de Volunteer-App zie je jouw shiftplanning terug. Bekijk hier de instructievideo van de V-App. Tijdens het toernooi is het erg belangrijk om deze app op je telefoon te hebben. Zodra wij jouw uniform & accreditatie hebben aangevraagd, ontvang jij een e-mail met inloggegevens van de V-App.

Uniform & Accreditatie
Je ontvangt van ons tijdens het toernooi een uitgebreid uniform en een accreditatie. Het uniform draag je tijdens je shifts. Je haalt je uniform en accreditatie op voorafgaand aan je training.

Training
Voordat jouw eerste shift gaat starten, heb je nog een domein-specifieke training. Hierin leer je alles over jouw taken tijdens het toernooi. Daarnaast maak je kennis met de domeinmanager én met de andere vrijwilligers die ook aan de slag gaan op deze rol. Ook de datum van de training komt in de V-App te staan.

Kick-Off
We trappen het vrijwilligersprogramma online af op vrijdagavond 30 april a.s. Je ontvangt hierover nog een officiële uitnodiging per e-mail.

Besloten Facebookpagina
Word lid van onze besloten Facebookpagina! In deze groep zitten alle vrijwilligers die aankomende zomer aan de slag gaan. Je wordt hier op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en je kunt alvast kennis maken met mede-vrijwilligers! Klik hier om lid te worden. 

Contact
Mocht je vragen hebben, dan zijn wij altijd te bereiken via ams.volunteer@euro2020.com of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 12315666. Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met je contactpersoon van jouw domein: Michael, Anouk, Brian of Emmy.

Nieuwsbrieven
Wij adviseren je de laatste nieuwsbrieven terug te lezen, zodat je volledig op de hoogte bent van het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme.

Nieuwsbrief januari
Nieuwsbrief februari
Nieuwsbrief maart 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Team Volunteers
Michael, Anouk, Brian, Inge en Emmy

E-mail: ams.volunteer@euro2020.com
WhatsApp: 06 12315666